Fritid i thy

I Thy er der gode muligheder for at dyrke din interesse, hvad enten det er surfing, dans, fodbold, sang eller noget helt andet, for der findes ca. 260 forskellige foreninger i Thisted Kommune.

For at skabe overblik over foreningerne, og gøre det nemt og overskueligt for dig at finde netop den forening, der passer til dig, har Thisted Kommune udviklet en fritidsportal. På fritidsportalen kan du finde en oversigt over foreninger, orientere dig om aktiviteter i Thy og se ledige tider i idrætshaller og på skoler.

Find den forening, der passer til dig og dine interesser via Thisted Kommunes Fritidsportal her

I Thy er der et aktivt kulturliv og en lang række events. Der sker nok meget mere her, end man lille skulle tro. Se selv mere på vores fælles kalender: www.thy360.dk

Ellers er her jo bare enorme muligheder for at udfolde sig i naturen helt selv eller i en forening. Du kan sejle kajak på fjorden, vinterbade, mountainbike, vandre, cykle, meditere, surfe eller ride på heste i vores unikke natur – enten på den rolige Limfjord, i det vilde Vesterhav eller i Nationalpark Thy.

I mange landsbyer er der en aktiv borgerforening, der står for en række helt lokale aktiviteter som fastelavnsfester, Skt. Hans, vandreture, fællesspisninger mv. Når du flytter til, er det godt sted at blive aktiv og lære andre at kende.

Velkommen til mere fritid i Thy!