Job i thy

Når man overvejer at flytte ud og få mere horisont i hverdagen, kan man godt bekymre sig om, hvorvidt, det er muligt at få et godt job.
Men der er – modsat hvad mange tror – rigtig gode muligheder for job både i Thy og de omkringliggende kommuner! Så vær ikke bange for, at din karriere går i stå – tværtimod kan du opleve at få helt nye muligheder, også hvis du er højtuddannet. Thy er også et fantastisk sted at blive iværksætter – statistikken viser, at flere nystartede overlever de første kritiske år her. Arbejdsløshedsprocenten er meget lav i området – helt nede på 3,4% (iflg. Danmarks Statistik august 2018).

Konkret er der en række brancher, hvor mulighederne er rigtig gode, fordi vi her mangler kvalificerede medarbejdere. Det gælder for eksempel ingeniører, læger, tandlæger, sygeplejersker mm. Også håndværkere som tømrere, murere, VVS’ere mv. er der mangel på.

Jobopslag

Du kan se alle jobs i Thy her på Jobnet eller på Jobindex.
(prøv evt. også at søge på nabokommunerne Morsø, Jammerbugt og Struer Kommune).

CV-rundsending og ægtefællejobs

Som noget helt særligt, har vi i Thy to andre ekstra tilbud, nemlig CV rundsending og ægtefællejobs.

Vi tilbyder at rundsende dit CV anonymt til en række relevante virksomheder. Læs mere om CV-rundsending her.

Har din partner allerede job, så hjælper vi dig med et ægtefællejob. Læs mere her partnerjob her.

Jobs hos kommunerne og sygehuset

Nogle af de rigtig store arbejdsgivere er Thisted og Morsø Kommuner og Aalborg Universitetshospital, Thisted.
Du kan se deres jobopslag her.

Jobopslag i Thisted Kommune

Jobopslag i Morsø Kommune

Aalborg Universitetshospital, Thisted

Iværksætter

Hvis du drømmer om at blive selvstændig har du rigtig gode muligheder i Thy. Området har en iværksætterånd og et drive, hvor nye iværksættere støtter hinanden, og hvor du også får rigtig god rådgivning og back up af Thy Erhvervsforum. Tag endelig kontakt til dem og få en snak.
I Fjordbyernes område er vi særlig interesseret i iværksættere, som vil være med til at udvikle turismen i vores område, men vi byder alle meget velkomne!
Thy er et fantastisk sted at blive iværksætter – statistikken viser, at flere nystartede overlever de første kritiske år her.

Erhvervsstrukturen i Thy

Thy Erhvervsforum samler erhvervslivet i Thy og her kan du læse lidt mere om egnens erhvervsstruktur og store arbejdspladser.

Thisted Kommunes jobcenter laver hvert kvartal et jobbarometer, der viser, hvilke stillinger og brancher, der er særlig gode muligheder for at få job i. Det her er fra marts 2019: